Byggklara tomter i norra Tjeckien

Välkommen till natursköna och historiska Liberec i norra Tjeckien!

Nära till vandringsleder, cyklingsrutter och till erkända skidområden från VM och världscupen. Marken ligger i Karlinky i staden Liberec med ca 120 000 invånare och några kilometer från tyska och polska gränsen. Lugnt läge nära Ještěd med sitt kända tv-torn i ett familjevänligt område. Möjlighet till nyckelfärdiga hus finns.

Totalt finns 4 byggklara tomter kvar med en yta på 890 m2 – 1082m2. Slutdatum för färdigställande ca  05/2018. Till tomtgräns  finns avlopp, vatten, gas, el. Inkluderat i priset är en uppfart, gångväg, belysning.

Adress: Liberec / Karlinky
norra Tjeckien

 

Prisförslag: 100 Euro/kvm

Visning endast genom Viking & Co AB
Direktkontakt med säljaren är icke önskvärd

(Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av mäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.)

  • Čísla a rozměry - 4 pozemky
  • JZ002
  • JZ490
  • Jested

Kommentera